ПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ 04 ЕООД

      Фирма ПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ 04 ЕООД е основана през 2004 г. в гр. София  с предмет на дейност изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Фирмата разполага с производствен цех от 1 730 м2 оборудван с най – съвременни технологични линии за производство, обслужвани от високо квалифицирани специалисти. Средно месечния капацитет  е 3500 – 5000 м2 дограма.

    Фирмата предлага широко разнообразие от продукти: алуминиева и PVC дограма, щори – вътрешни и външни, стъклени врати, гаражни врати и др. Нашата дограма се вписва еднакво добре както в новите модерно оборудвани сгради, така и в жилищни блокове и за големи производствени халета.

    Пласт инженеринг 04 ЕООД може да работи и по предварително зададена спецификация от страна на клиента без извършване на монтажни работи.

     Нашите клиенти не са длъжни сами да се ориентират в многообразието от предлаганите на пазара материали, профилни системи, обков и компоненти. Това е задача на нашите специалисти, които ежедневно се занимават с това. Ние ще ви дадем консултация по всички теми, свързани с прозоречните системи: разработване на техническите проекти, оформление, сигурност, а така също и по въпросите свързани с шумо- и топлоизолацията. Нашата продукция се изработва в съответствие с Вашите изисквания и желания.

       Фирма ПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ 04 ЕООД има открити офиси в гр. Русе и гр. Добрич

Продукцията ни е позната още и в градове  Габрово, Севлиево, Кюстендил, София,Перник, Пловдив, Лом, Враца, Плевен, Луковит, Банско, Слънчев бряг,Обзор, Бяла,Златни пясъци,  Варна, Велико Търново и много др. 

Фирмата осъществява износ на дограма за Франция, Австрия, Белгия, Испания – Палма де Майорка и Германия.