ПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ 04 ЕООД

  • Siegenia

      Основна роля за създаване на удобство и сигурност на прозорците и вратите играе обковът. Добрият обков осигурява безпроблемно функциониране на врати и прозорци по всяко време и дълъг  живот на експлоатация. Фирмата  работи с обков от Siegenia AUBI– Германия, който предлага богати възможности за задоволяване на специфичните нужди на клиентите и е многостранно регулируем във всички посоки.

Основните предимства на Siegenia са:

·         специалните панти не позволяват триенето на метал с метал и в същото време могат да понесат тежест до 130 кг.;

·         специалният механизъм на "ножиците" позволява на прозорците и балконските врати да се отварят по хоризонталната и вертикалната ос, както и комбинация по двете оси;

·         повърхността на обкова е покрит с двуслойна антикорозионна обработка;

·         възможност за различни степени на сигурност.

 

  • Тип "Хармоника" - със сгъващи крила. Позволява изпълнението на врати с голяма преходна площ при отворено положение с лесно и безпроблемно придвижване на крилата. Този тип отваряне е подходящо при прозорци и врати на мансарди, веранди към градини и за всякакви преходни прегради в помещенията.

 

  • Плъзгащи се системи тип "Фолксваген" - изключително удобен и практичен начин за отваряне на прозорци и врати. Комфортен и естетичен. Позволява монтирането му върху стандартни профили.