ПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ 04 ЕООД

·Вътрешни щори

-Вертикални щори

Вертикалните щори изглеждат добре в почти всяка обстановка. Те придават допълнителен уют в стаите и спомагат за визуалното увеличаване на височината на помещенията.
Чрез вертикалните щори се постига идеален контрол на светлината. Цветовата гама е неограничена.

 

- Aлуминиеви щори 

Изработени са от висококачествено алуминиево фолио с голяма степен на еластичност и здравина. Лесни за употреба ,многофункционални, с перфектно регулиране на  светлината, създавайки уют и комфорт в дома и офиса. Изработват се с ширина на ламела 24  мм и с много богата цветова гама.

  • Външни щори

Външните ролетни щори  Ви осигуряват ефективна защита от светлина, студ, прах, шум  и също така повишават сигурността на Вашия дом. Изработени от висококачествени топло- и звукоизолационни материали, външните ролетни щори намаляват летните температури в помещението с до 5°C и повишават зимните с до 4°C, което от своя страна води до спестяване на енергия за отопление през зимния сезон и за охлаждане през летния. Външните ролетни щори са изключително надежден изолатор на прозорците от всички атмосферни влияния.

Външните ролетни щори се предлагат в цветове по каталог на RAL, както и имитации на дърво (златен дъб, тъмен дъб и махагон).Щорите могат да бъдат управлявани ръчно и с мотор.